نوشته شده توسط : nirvana

همه چیز در مورد مقررات سیم کارت های اعتباری

 

شرکت ارتباطات سیار ایران یا همان همراه اول، به عنوان اولین و بزرگترین اپراتور در کشور، سیم کارت های اعتباری و دائمی خود را با بیشترین پوشش شبکه به دو صورت حضوری و غیر حضوری در اختیار متقاضیان قرار می دهد. متقاضیان می توانند با حضور در یکی از نمایندگی های خدمات این اپراتور و دفاتر پیشخوان خدمات دولت و یا به صورت غیر حضوری از طریق پورتال و فروشگاه های مجازی نسبت به خرید این سیم کارت ها اقدام کنند.

سیم کارت اعتباری همراه اول که میزان مکالمات و استفاده از خدمات در آن بستگی به اعتبار خریداری شده توسط مشترک دارد، پس از ثبت نام متقاضی رسمیت یافته و مجوز حضور در شبکه و اجازه استفاده از خدمات را به مشترک می دهد.

سازمان تنظیم و مقررات و ارتباطات رادیویی، قوانین و مقرراتی را برای دارندگان این خطوط و اپراتورها تنظیم کرده است که در اینجا به مهمترین آنها اشاره خواهیم داشت:

  • اپراتور موظف است در زمان قرارداد با مشترکین اطلاعات مربوط به نحوه ثبت نام، غیر فعال کردن، قطع یکطرفه، قطع دو طرفه و سلب امتیاز را در اختیار مشترکین قرار دهد و آنها را از نحوه عملکرد و حقوق خود به صورت صریح در قرار داد آگاه کند.

  • اپراتور موظف است درباره افزایش و کاهش اعتبار، میزان اعتبار باقیمانده، قطع یک طرفه و دو طرفه، وضعیت اعتبار و سایر موارد ضروری با ارسال پیامک ، ایمیل، تلفن و یا سایر روش های ارتباطی بدون دریافت هزینه به مشترک اطلاع رسانی کند.

  • اپراتور می تواند در صورت اتمام طول دوره یا اعتبار سیم کارت بعد از اطلاع رسانی، نسبت به قطع یک طرفه شماره اقدام نماید.

  • اگر مشترک در یک بازه زمانی سه ماهه، هیچ گونه تراکنشی اعم از پیامک، مکالمه و... نداشته باشد، در صورت وجود اعتبار، اپراتور بعد از اطلاع رسانی، به ازای هر دوره یک ماهه به میزان حداکثر تعرفه 20 دقیقه مکالمه پایه برای جبران هزینه های نگهداری شبکه از اعتبار مشترک کسر می کند، البته مشترک می تواند از باقیمانده اعتبار خود استفاده کند.

  • اگر مشترک در یک بازه زمانی سه ماهه هیچ گونه تراکنشی اعم از پیامک، مکالمه و... نداشته باشد و سیم کارت مشترک نیز اعتبار ریالی نداشته باشد، اپراتور مجاز به قطع دو طرفه و سلب امتیاز از مشترک می باشد.

  • با انجام هر تراکنش از سوی مشترک، بازه زمانی سه ماهه جدیدی برای او تعیین شده و آخرین تراکنش مبنای شروع مهلت سه ماهه خواهد بود.

  • اپراتور در هر صورت ( قطع یک طرفه یا دو طرفه ) موظف به برقراری تماس مشترک با کد های خدماتی اضطراری ملی ( اورژانس، پلیس، آتش نشانی و ...) می باشد.

  • در صورت قطع دو طرفه سیم کارت، اپراتور موظف به حفظ شماره مشترک تا زمان سلب امتیاز است.

قطع یک طرفه : فرایندی است که امکان برقرای ارتباط از مشترک سلب شده و مشترک فقط قادر به دریافت مکالمه و پیامک می باشد.

قطع دو طرفه : فرآیندی است که امکان برقرای ارتباط برای مشترک به طور کامل سلب می شود.

سلب امتیاز : فرآیندی است که مجوز حضور و امتیاز استفاده از سیم کارت از مشترک سلب شده و اپراتور می تواند سیم کارت را به شخص دیگری واگذار نماید.

با توجه به این که عدم آگاهی مشترکین از قرارداد ها و قوانین، باعث بروز دردسرها و مشکلات خاصی می شود که گاها جبران ناپذیر می باشد، لازم است مشترکین برای اجتناب از این مسائل و دفاع از حق و حقوق خود، سطح دانش و آگاهی خود را در مورد مقررات بالا ببرند.

 

منبع : وبلاگ رندباز

 





:: برچسب‌ها: سیم کارت , خرید سیم کارت رایتل , سیم کارت اعتباری رایتل , رایتل , رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 313
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 شهريور 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: